Fysiotherapeut in opleiding

De aankomende 10 weken zal Jeroen Bakker stage lopen bij ons in het centrum. Jeroen is fysiotherapeut in opleiding aan de SOMT university in Amersfoort en zal met name met Paul en Harm meelopen. Hieronder stelt Jeroen zich voor:

“Ik ben erg blij dat ik stage kan lopen bij PMC Helix zodat ik later eventueel zelf als fysiotherapeut aan de slag zou kunnen gaan.

Zelf ben ik hardloper en mijn interesse ligt dan ook vooral bij hardloop- en andere sport blessures. Zo kan je bij mij altijd terecht om over sport te praten maar met behulp van deze stage kan ik ook al wat helpen bij klachten en/of blessures die je misschien ondervindt. Je kan mij hiervoor op maandag, dinsdag en vrijdag in de praktijk vinden.

Naast het stage lopen bij PMC Helix werk ik in een hardloopzaak waar ik loop analyses uitvoer en advies geef over hardloopschoenen. Verder kan je me altijd lastig vallen met interessante vragen betreffende fysiotherapie zoals “hoe lang gaat mijn blessure duren?” of “hoe vaak moet ik deze oefening uitvoeren?”, dan ga ik met alle liefde dit voor je uitzoeken”.

Leave a reply