Hart & Vaatgroep

Onze collega Paul van Gils is lid van de Hart & Vaatgroep. De Hart & Vaatgroep biedt, samen de Hartstichting, verschillende vormen van informatie om het leven met een hart- of vaatziekte iets eenvoudiger te maken. Door goede informatie gelooft de Hart & Vaatgroep dat je beter de regie kunt nemen over je eigen zorg.

Harteraad verbindt, versterkt en vertegenwoordigt mensen met hart- en vaataandoeningen en hun omgeving. Harteraad is er voor iedereen met hart- en vaataandoeningen en hun naasten. Alles wat wij doen komt voort uit wat mensen met hart- en vaataandoeningen en hun omgeving ons vertellen. We ontdekken samen wat beter kan in de behandeling en zorg voor mensen met hart- en vaataandoeningen. Meer informatie, ervaringen of zelf je ervaring delen? www.harteraad.nl of 088-1111600

Paul is gespecialiseerd is het geven van hartrevalidatie en heeft hierin veel ervaring opgedaan. Wij zijn blij dat wij de mensen in de Utrechtse Heuvelrug (omgeving Leersum, Amerongen) met hart en vaatproblematiek dicht bij huis kunnen laten revalideren.

Leave a reply