Marion verlaat ons per 1 januari 2017

Helaas heeft onze collega Marion Benedictus-Chang besloten om ons centrum per 1 januari te verlaten. Zij heeft een kans gekregen om in Amsterdam voor zichzelf te beginnen. Een droom die ze wil najagen. Wij vinden het jammer dat Marion ons verlaat en moeten een goede collega en leuk mens missen. We wensen haar veel succes en werkplezier.

Onderstaande het bericht van Marion waar ze haar vertrek graag toelicht:

Beste patiënten,

Per 1 januari 2017 zal ik niet meer werkzaam zijn binnen het team van PMC Helix. De reden voor mijn vertrek is dat ik deel ga nemen in een maatschap in een fysiotherapiepraktijk in Amsterdam.

Ik heb altijd de ambitie gehad om eens voor mezelf te beginnen, als de gelegenheid zich zou voordoen. Nu ik de kans heb gekregen om aan te sluiten bij een groeiende maatschap met meerdere locaties in Amsterdam Oost, ga ik deze nieuwe uitdaging graag aan.

Ik heb met heel veel plezier en overgave in deze praktijk mogen werken, eerst onder Fysiotherapie Verhoeven en sinds 1 april 2016, onder PMC Helix. Ik zal het werken in Leersum daarom ontzettend missen.

Ik wil u graag heel erg bedanken voor uw vertrouwen in mij en de prettige omgang. Ik werk nog tot en met donderdag 22 december 2016. Daarna vertrek ik en laat u met vertrouwen achter bij mijn collega’s van PMC Helix.

Ik wens u nog veel geluk en gezondheid toe.

Hartelijke groet,

Marion Benedictus-Chang

 

 

Leave a reply