Terugblik 2018!

PMC Helix fysiotherapie manuele therapie leersum amerongen doorn overberg langbroek

Wat was het weer een leuk jaar waar we veel mooie dingen hebben mogen doen! We begonnen natuurlijk met een nieuwjaarsborrel en hebben onze “verjaardag” gevierd met een gezellige infomarkt. We hadden het afgelopen jaar diverse themamaanden, waaronder eentje met een winactie, en zijn gestart met deze nieuwsbrief en WhatsApp (06 – 134 630 58). Verder is onze praktijk verrijkt met een loopband, zijn de AfsprakenApp en de online fysiotherapie check gelanceerd en hebben we 2 stagiaires begeleid.

We hebben ook leuke samenwerkingen gehad voor wielerkleding met Bike Totaal Pater en met Deur Financiële Diensten voor de infoavond over de zorgverzekeringen. Daarnaast hebben we twee maal de cursus Moderne Mindfulness voor Drukke Dames gegeven (die gaat komend voorjaar weer van start!) en zijn we sinds kort ook op Instagram te vinden.

Ook in het kader van de wetenschap hebben we niet stil gestaan! Harm heeft een wetenschappelijk artikel gepubliceerd over een, mede door hem zelf ontwikkelde app voor het meten van de bewegingen van de nek en Mariska is begonnen aan haar Master Oncologic Physical Therapy (MOPT).

Last but not least! We hebben een paar weken geleden een leuke en inspirerende visitatie gehad en zijn nu (mede als gevolg daarvan) “pluspraktijk” bij Menzis, Zilveren Kruis Achmea en waarschijnlijk ook CZ! Zeer trots op ons team voor deze prestatie!

We zijn dankbaar dat we zo’n mooi jaar mochten hebben. Voor volgend jaar staan er al weer een aantal dingen op de planning, dus we gaan lekker verder!

Leave a reply