Blauwe Zone voedingsadvies en coaching op Leersum en Amerongen

Lilian de la Mar, De Blauwe Zone

Zij werkt volgens de principes van de zg. “Blue Zones”, 5 gebieden in de wereld waar de bewoners gemiddeld 90 á 100 jaar oud worden, in goede gezondheid en zonder invaliditeit. De overeenkomsten tussen deze gebieden – die over de wereld verspreid liggen – zijn vooral het voedingspatroon en leefwijze.

– Diabetes, wat nu? Praktische tips makkelijk toe te passen in het dagelijks leven.
– Zonder buikpijn het nieuwe schooljaar in? Samen met het kind op zoek naar lekkere alternatieven.
– De vakantiekilootjes eraf? Niet meer lijnen maar op zoek naar een alternatieve leefstijl.
– Huidproblemen de baas? Heel vaak vind je de oplossing in de voeding.
– Ik weet wat ik wil maar ben op zoek naar inspiratie. Ontvang praktische tips en tricks voor het nieuwe voedingspatroon.

Fitter en energieker door aanpassingen in je voeding. Lilian de la Mar van De Blauwe Zone voedingsadvies en – coaching adviseert over voeding in de breedste zin des woords. Of het nu gaat om darmproblemen, huidproblemen of hoofdpijn. Of je ziet door de veelheid van voedingsadviezen het bos niet meer? Voor alle vragen omtrent voeding kunt u bij Lilian terecht. Soms is één bezoek genoeg om dingen duidelijk te maken en soms heb je behoefte aan meer advies en ondersteuning.  Met het krijgen van vooral  praktische tips die makkelijk toe te passen zijn in het dagelijks leven helpt Lilian de la Mar de cliënt om het huidige voedingspatroon langzaamaan te veranderen in een patroon dat bij de eigen smaak en leefwijze past. Dus zonder te verbieden of dwingend advies te geven, maar juist door goed te luisteren en te adviseren zodat men de eigen keuzes kan maken.

Voedingsadvies dietist leersum en amerongen

Wilt u nader met Lilian kennismaken? Zij maakt graag een afspraak. Voor meer informatie: www.deblauwezone.nl