Inloopbijeenkomst voor mensen met post-covid

Op dinsdag 5 maart van 11.00 -12.00 uur is er een inloopbijeenkomst voor mensen met post-covid (klachten). Dit wordt georganiseerd door het Sociale Dorpsteam in samenwerking met PMC Helix. Dit is op initiatief van (en in samenwerking met) een inwoonster die zelf met langdurige post-covid klachten thuis zit en in eerdere periode eigenlijk wel behoefte had aan contact met anderen.

Sjouke van Rossum (fysiotherapeut PMC Helix) zal aanwezig zijn om iets te vertellen over de laatste (wetenschappelijke) ontwikkelingen en ervaringen op het gebied van kennis en behandelingen (dit duurt ongeveer 15 minuten). Daarna is er gelegenheid om koffie/thee te drinken, vragen te stellen en/of onderling ervaringen uit te wisselen. Ook willen we hier graag de behoefte inventariseren: is er behoefte aan bijv. een fysieke contactgroep of appgroep om ervaringen uit te wisselen, kennis/informatie bijeenkomst of wellicht iets heel anders? Het is vooral heel laagdrempelig, als het teveel wordt kun je in- en uitlopen. Voel je vrij om headphones, oortjes of noise cancellers mee te nemen.

De bijeenkomst vindt plaats in de Binder, Hoflaan 29 in Leersum (kleine vergaderruimte, bij binnenkomst gelijk links).

We zouden graag willen weten hoeveel mensen er ongeveer komen. Heb je vragen of wil je je aanmelden, dit kan via marieke.nap@samenopdeheuvelrug.nl of 06-30620429. Stel je kunt niet, maar wilt wel graag je behoefte kenbaar maken, dan horen we dat natuurlijk ook graag.

Leave a reply